Thema-activiteiten

Koop of huur je het Bloemballenspel dan ontvang je met regelmaat een aanvulling op het bijbehorende activiteitenboek. Je ontvangt naast een printexemplaar in de mail een wachtwoord zodat je makkelijk kunt doorklikken naar links voor nog meer verdieping in de activiteiten.

Geen Bloemballenspel maar toch interesse in deze activiteiten? Dan is het mogelijk je in te schrijven voor een klein bedrag van € 25,00 per jaar. Je krijgt dan een mail met in de bijlage een pdf bestand.  Met daarin een compleet uitgewerkt thema vol activiteiten voor ouderen in verschillende stadia van dementie. Dus geen tijd om iedere keer nieuwe activiteiten te verzinnen, maak het je makkelijk en neem contact op!  Om een indruk te krijgen van de activiteiten is het thema: “de paden op de lanen in” openbaar.

Speltraining

Wij bieden trainingen om een activiteit te begeleiden. Hoe betrek je iedereen bij een activiteit. Als iemand geen zin heeft hoe kan ik hem of haar motiveren. Hoe bereik je iemand die verder is in de dementie. Op al deze ( en andere!) vragen geven wij praktische tips en bieden wij begeleiding.

Neem contact op dan bespreken wij graag alle mogelijkheden!

Activiteiten ouderen dementie