Spel & Activiteiten Training

Wij krijgen vaak te horen; “wat een leuke activiteiten zijn er.  Maar op welke wijze kunnen we deze activiteiten begeleiden? Meestal liggen de bewoners te slapen, hebben geen zin of zijn onrustig….”. Na deze korte maar zeer efficiënte training zijn zorgmedewerkers zo enthousiast dat ze alle deelnemers laten opfleuren!

Kort, betaalbaar en zeer effectief!

Uitgangspunt bij de training is: wat is belangrijk voor de cliënt: waar wordt hij of zij gelukkig van? Ik geef handvatten om daar achter te komen. Deze belangrijke informatie wordt gekoppeld aan een activiteitenplan en /of een activiteitenprogramma. Activiteiten gericht op de individuele behoeften maar ook groepsactiviteiten zoals bewegen, creativiteit, geheugentraining, koken/bakken en grote recreatieactiviteiten. Ontdek dat de cliënt zelf een bron van inspiratie is waar jij onbeperkt uit kan putten!

De training duurt ongeveer 4 uur en bestaat uit een kort stukje theorie maar vooral veel praktijk. Na de training is er nog ruimte om vragen te stellen. Op deze manier krijg je altijd maatwerk.

Voor wie bedoeld?
Deze training is bedoeld  voor iedereen die het activiteitenaanbod verzorgt voor groepen ouderen met psychogeriatrische en/ of somatische problematiek.

Aantal deelnemers:
Maximaal 10 deelnemers; komen er meer deelnemers  wordt er een meerprijs gevraagd.

Kosten:
€ 550,00 ( excl. btw en reiskosten)
Koopt of huurt u het Bloemballenspel dan krijgt u 25% korting op deze speltraining! U betaalt slechts € 412,50 voor een complete training voor een team van 10 personen! Meerprijs extra deelnemer € 45,00 ( ook hier ontvangt u 25% korting bij aanschaf Bloemballenspel).

Dus voor € 1162,50 heeft een gemotiveerd en enthousiast team, een uniek spel wat nooit verveelt en heel veel extra activiteiten inspiratie!

Na de training ontvangt elke deelnemer een compleet verslag, want ook wij vergeten wel eens wat!

Neem gerust contact op voor meer informatie.