Bloemballenspel

“Pak die bal, deze is voor u” mw Ravensteyn mept het balletje naar de overkant zo in de handen van dhr  Gerritsen.  Met uiterste precisie geeft dhr Gerritsen de bal een tik en het blauwe balletje rolt recht in de armen van mw Vink. Mw Vink houdt het balletje stevig vast; “gewonnen!”.

Langzaam gaan de ogen van Jopie Laverman open en als er een geel balletje langs rolt weet ze deze te vangen. “Goed gedaan Jopie”, hoort ze enthousiast roepen, Jopie straalt….

Daar doen we het voor. Plezier in de zorg voor ouderen met geheugenproblematiek dmv activiteiten. Met dit mooi vormgegeven en zeer doeltreffende spel zorgen we direct voor interactie, beweging en vooral heel veel plezier!

Het bloemballenspel is makkelijk in gebruik:
Als het spel is opgeladen gaat het makkelijk  een paar uur mee. Zet het spel op tafel. Het spel bestaat uit een draaiende bloempot waar de ballen uit rollen. De over tafel rollende ballen worden gevangen door de deelnemers. Deze ballen worden “gestuurd” met een afstandbediening zodat de spelbegeleider zorgt dat iedereen aan de beurt kan komen.

Geheugentraining:
Voor sommige groepen is het vangen en overgooien van de balletjes meer dan voldoende. Maar voor de actieve ouderen die behalve de motoriek ook het brein willen trainen hebben we een vragen- en opdrachtenmap ontwikkeld, deze zijn te combineren met de kleuren van de ballen. Vangt men een oranje bal krijgt men een vraag  uit de verschillende categorieën; beweging; kennismaking; algemene kennis; muziek en show en bij een ballenspel hoort ook een spelkaart met balorige  opdrachten! Koop of huur je het spel ontvang je met regelmaat gratis nieuwe thema-activiteiten!

Prijzen Bloemballenspel:

Koop:
Bloemballenspel: € 750,00 incl. uitgebreide map vraag- en opdrachtenkaarten, uitgebreide handleiding met alle mogelijkheden van het Bloemballenspel en verzendkosten ( excl. BTW) .

Huur:
Huur voor een klein maandelijks bedrag het bloemballenspel en geniet van de extra voordelen:
• Mogelijkheid tot kopen na 6 maanden. U krijgt dan 2 /3  van de huurprijs retour ( tot maximaal € 750,00 )
• Diverse keren per jaar een extra set vraag- en opdrachtenkaarten ( gethematiseerd)
Dit alles voor maar € 59,00 euro per maand!
Excl. verzendkosten en BTW en een minimale huurtijd van 6 maanden.

Koopt of huurt u het Bloemballenspel krijgt u 25% korting op de speltraining. Met een enthousiast geïnspireerd team geeft dit spel ( en alle andere activiteiten!) de deelnemers nog meer plezier!

 

Bekijk deze filmpjes  en zie wat het Bloemballenspel voor effect heeft! Met dank aan de activiteitenbegeleidster en de bewoners van afdeling de Parel, zorgcentrum Beverode Dieren en de cliënten van dagbesteding De Gouden Leeuw Groep in Laag Keppel.

 

Nog meer informatie vind je op onze andere website http://www.zorgmetballen.nl/