geheugentraining

Train uw geheugen

“Train uw geheugen” is een complete training om zo lang mogelijk actief en bij de tijd te blijven. Het bijzondere aan deze training is dat ook het sociale aspect niet vergeten wordt. We zorgen dat er een veilige sfeer in de groep hangt en dat het niet gek is dat men iets vergeet.  Ervaar dat u niet de enige is die wel eens wat vergeet; leer van elkaar. Wie weet mondt deze activiteit uit in het maken van vriendschappen als men er achter komt dezelfde interesses te hebben.

Het doel van deze training is de deelnemers bewust te maken het brein te blijven prikkelen en activeren om achteruitgang ( zo lang mogelijk) te stabiliseren of te vertragen.

“Trainuwgeheugen” is daarom meer dan allerlei vraag antwoordspelletjes; het complete brein wordt onder handen genomen. Meedoen is belangrijker dan alles weten, alleen dan is het mogelijk langer bij de tijd te blijven!

Deze activiteit vindt elke vrijdagochtend tussen 10.30- 11.30 uur plaats in Het Spellokaal/ Weerdjeshof 1/ Doetinchem ;  tel: 06-20717879

Wilt u meer informatie over deze activiteit neem gerust contact met ons op!